17/02 – Jornada : Tendències i reptes del packaging en l’alimentació

Els nous materials, sostenibles, biodegradables, ecològics són un repte per les empreses del packaging i de l’alimentació. Cada vegada hi ha més tendències i més oportunitats i per conèixer què s’està fent en aquesta línia volem convidar-te a participar a la Jornada Tendències i reptes del packaging en l’alimentació.

Comptarem amb dos experts en aquesta àrea, que ens explicaran quina ha estat l’evolució i transformació del packaging alimentari en els darrers anys, així com els nous materials, biodegradavilitat, compostables o reciclables.

A més a més coneixerem casos d’èxit d’empreses que estan fent aquesta aposta i que són referents en el sector.

També farem una sessió de treball pràctica que ens ajudarà a veure cap on podem adreçar la nostra estratègia empresarial tenint en compte aquestes tendències

Programa

9.30h. Benvinguda

9.40h. Innovació i nous materials, aposta del packaging

            Clúster Packaging

10.00h. Sostenibilitat i seguretat alimentaria

            Foodservice clúster

10.20h. Casos d’èxit packaging alimentari

10.50h. Taller pràctic: Els reptes de la innovació

11.20h. Esmorzar networking

11.30h. Clausura

Informació.

  • Dia: Dijous 17/02/2022
  • Hora: de 9.30 a 11.30
  • Lloc: UEA
  • Preu: Subvencionat
  • Les places son limitades (15 participants) i s’atorgaran per ordre d’inscripció

Amb el suport de l’Agència Catalana de Residus

Preu: Gratuït, requereix inscripció prèvia

Compartir