L’empresa i la indústria responsables amb el medi ambient: L’Economia Circular, la Transició Energètica i els Objectius de Desenvolupament sostenible

Des de l’òptica empresarial cada vegada es fa més palès que el nostre ecosistema tant dels negocis com l’industrial, forma part d’un entorn molt més global en el què la interacció amb el medi ambient i l’efecte i retorn que d’ell s’obté és tan cabdal i estratègic per l’empresa com ho són els proveïdors, les matèries primeres i els clients. En el dia Mundial del medi Ambient, la Unió Empresarial de l’Anoia està al costat de les empreses en la seva aposta per la sostenibilitat i la responsabilitat.

Les empreses són cada vegada més conscients que necessitem formar part d’un ecosistema empresarial que a banda de global i tecnològic sigui just, eficient i sostenible per aconseguir productes, serveis i solucions d’alt valor afegit, amb preus competitius i respectuosos amb el planeta. Per això cal un entorn preparat, unes empreses atentes i disposades al canvi, un capital humà qualificat, format i en reciclatge permanent, i unes infraestructures i uns recursos que permetin aquest avenç, posant el focus una nova troika: Economia Circular, Transició Energètica i Objectius de Desenvolupament Sostenible (els ODS). I és en aquesta línia que es treballa el compromís medi ambiental des de la UEA, com a entitat i al costat de les empreses de la comarca, per a que puguin conèixer, incorporar i aplicar.

Compartir